Din Guide Til Bryllupsfotografering

Når man skal ta bilder fra bryllupet vil man gjerne at alt skal se perfekt ut, men det kan også være morsomt å ha noen bilder som er litt mindre tradisjonelle og får frem personligheten til brudeparet og gjestene. Det kan også være fint å se tilbake på bilder som også viser gjestene «in action» og ikke bare ha bilder hvor alle smiler og poserer. På denne måten kan man få en mer ekte følelse av hvordan bryllupet var og det kan være mer underholdene å se tilbake på bildene i etterkant.

Bryllupsfotografering med et tema

Har man et tema for bryllupet kan man velge å ha en fotobod hvor gjestene kan bli tatt bilde av i løpet av kvelden. Her kan man for eksempel også sette frem rekvisitter som gjestene kan bruke på bildene for å sette sitt eget preg på dem og gjøre dem ekstra morsomme. En fotobod kan man enten bestille hvor man går inn og bildene kommer ut automatisk, eller man kan lage en egen og bruke en profesjonell fotograf til å ta bilder.

WSL142453-2.jpg (1300×1600)

Når man skal velge tema kan det være vanskelig å bestemme seg for ett bestemt tema og man kan tenke at det vil være vanskelig å finne en brudekjole som vil passe til temaet. Dette trenger derimot ikke å være så vanskelig som man skulle tro dersom man handler på nett. Hos nettbutikker som JJ’s House kan man finne et stort utvalg av kjoler som vil passe perfekt uansett hvilket tema man velger.

Velg en flink fotograf

Noe av det viktigste når man vil ha gode bilder fra bryllupet er å finne en god fotograf som gir deg bilder av god kvalitet. Her kan det derfor være lurt å velge en profesjonell fotograf fremfor å få en venn eller familiemedlem til å ta bildene, selv om dette kan koste litt mer. Man kan også spørre noen man kjenner som nylig har giftet seg om de har noen gode råd om en god fotograf som de selv har brukt, eller kjenner til.

Har man spesielle ønsker til hvor eller hvordan man ønsker bildene skal bli er dette spesielt viktig, ettersom man gjerne må ha mye kunnskap og erfaring for å ta virkelig gode bilder avhengig av lysforhold og mye mer.

henry-roth-v-neck-sleeveless-fit-and-flare-lace-wedding-dress-33803099-1195x1800.jpg (1195×1800)

Ikke vær redd for å prøve noe nytt

Selv om de aller fleste tar bilder der man står fint på rekke og poserer kan det være morsomt å også ha noen bilder hvor man gjør noe morsomt. Man kan fint ta noen bilder hvor man poserer vanlig sammen med familie og venner for å få noen fine bilder, for deretter å gjøre en morsom vri som grimaser eller en mer kreativ posering. Gjør man en miks av begge deler vil det være mye morsommere å se tilbake på bildene og se at gjestene faktisk hadde det gøy på festen, samtidig som det vil gi mye lattere underveis mens man tar bildene sammen.